Ziņas par auto Latvijā
17:53, 23 май 2021
1793
0

Hennesija birojs izvilka Mammoth 1000

Hennesija birojs izvilka Mammoth 1000
admin
Foto: Google

Hennesija karstais birojs bieži strādā ar sporta kupejām un pat krosoveriem, taču tādi pikapi kā Mammoth 1000 reti kļūst par zvaigžņu kolektīva interesi. Jebkurā gadījumā tieši šo modeli puiši izvēlējās par pamatu savam nākamajam projektam. Kas no tā iznāca? Paskatīsimies!

Uzreiz es gribētu pastāstīt par benzīna dzinēja jaudas palielināšanu, kas jau standarta versijā ražoja labu 712 ZS. un 881 Ņūtona metru griezes moments. Tomēr pēc mikroshēmas noregulēšanas, turbīnu un gaisa filtru nomaiņas šis zvērs spēja paātrināties līdz 1217 ZS. un 1313 ņūtonmetru griezes momentu. Pieaugums gandrīz par 50 procentiem!


Papildus iespaidīgajam motoram automašīna saņēma jaunu optiku un radiatora restes, jaunus sēdekļus, stūri un pilnībā funkcionējošu multimediju sistēmu. Tūninga versijas priekšrocības ir pietiekamas vairākām loksnēm, tāpēc mēs aprobežosimies tikai ar šiem, visnozīmīgākajiem punktiem.

Atjauninātajam Mammoth 1000 vajadzētu parādīties pārdošanā līdz vasaras beigām gan ASV, gan Eiropā. Protams, vislabāk ir iegādāties automašīnu pēc iepriekšēja pasūtījuma, jo modeļa tirāža būs ierobežota līdz simts eksemplāriem, kas jau ir sērijveida ražošanā!

http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/


Ctrl
Enter
Esat pamanījis kļUdu
Iezīmējiet tekstu un nospiedietCtrl+Enter
Apspriest (0)
Mes